KínálatA helyszín

A Kálvária Lakóligetnél fontos szempont, hogy majdani vevőink megtalálják nálunk álmaik otthonát, ezért kínálatunkat ennek megfelelően állítottuk össze.

építési telkek

A saját erős építkezőknek, különálló házra vágyóknak panorámás, közművesített, családi ház építésére alkalmas telkeket kínálunk. A telkek területe 500-850 m2. A telkek beépíthetősége 30%, az építménymagasság 5m.

átriumházak

Azoknak, akiknek fontos a saját ház és a kert, de nem kívánják-tudják az építkezéssel járó gondokat vállalni, kínáljuk zártsorban épített, földszintes átriumházainkat. A házak saját előkerttel és belső udvarral (átriummal) rendelkeznek.

villaházak

Akik egyelőre kisebb léptékeben gondolkodnak a 4-8 lakásos modern, kertes villaházainkban találják meg az igényeiknek megfelelő nagyságú lakásokat. A házban található lakások 28-70m2 alapterületűek. A maximális kényelem és a magasabb életminőség érdekében a villaházakat nagy, rendezett kerttel, szaunával, mosókonyhával és tárolókkal terveztük.

sorházak

A földszint+tetőtérbeépítéses sorházaink saját elő- és hátsókerttel rendelkeznek. A házakhoz a telkenkénti gépkocsiparkoló mellett zárt egyedi garázsokból álló tömbgarázs csatlakozik.

Az épületcsoportokra kattinva megtekintheti részletes kínálatunkat!
Elhelyezkedés Szolgáltatások Referencia Kapcsolat Kínálat